bootstrap website templates

Corbeanca

Micul Paradis de langă București

  1. Aproape -  Corbeanca este la 10-15 min. de aeroportul Otopeni, la 15-20 min. de Ikea Baneasa si la maxim 30-40 min. de Piata Victoriei. Deci cand locuiesti in Corbeanca, poti sa spui ca esti din Bucuresti!
  2. Zonă verde - Corbeanca este prima zona verde de langa Bucuresti. Cand ajungi in Corbeanca simti imediat aerul curat, iar studii recente demonstreaza ca lacurile si padurile care inconjoara Corbeanca, filtreaza aerul si-l fac mult mai curat.
  3. Liniste - Corbeanca este departe de zgomotul si agitatia orasului. Daca te muti aici vei gasi vecini civilizati, dornici si ei ca tine de un mod de viata modern care se le ofere in acelasi timp toate beneficiile unei trai cat mai departe de poluare si cat mai aproape de natura. Daca te muti in Corbeanca te vei simti ca intr-o statiune, iar linistea de aici este ca un medicament pentru suflet.
  4. Servicii - Corbeanca este o zona linsitita, dar departe de a fi izolata. Pe langa accesul facil catre oras, Corbenaca beneficiaza si de numeroase restaurante si pizzerii, magazine ale producatorilor locali, doua piete cu produse traditionale, supermarketuri renumite (Penny Market, Lidl si 3 magazine Mega Image), florarii, spalatorii auto, spalatorii de haine, numeroase farmacii, locuri de joaca pentru copii, piscine acoperite si in aer liber, terenuri de tenis si de fotbal, biliard zone de agrement pentru plimbari in natura. Aici poti iesi la o plimbare cu bicicleta, apoi sa savurezi o cafea sau sa te delectezi cu o prajitura delicioasa.
  5. Educatie - In Corbenaca exista atat numeroase gradinite private, dar si gradinte de stat cu program normal si prelungit. Exista de asemenea si doua scoli, clasele I-VIII. Astfel poti avea acces facil la o educatie de calitate chiar in comuna.
  6. Utilitati  - In Corbeanca ai toate utilitatile unui trai civilizat: curent electric, gaze, internet prin fibra optica, internet 4G. Administratia locala este foarte eficienta si foarte bine organizata. Exista servicii de salubritate ce colecteaza selectiv gunoiul menajer, serviciul primariei de colectare resturi vegetale si bine inteles curatenie stradala foarte eficienta. Iar cea mai mare realizare din ultimii ani din Corbeanca este reteaua de canalizare si apa potabila, unica in Romania si declarata cea mai moderna si cea mai mare retea de vacuum din toata Europa.
Mobirise

Programează o vizionare

Rezervă-ți casa mult visată. Preț de lansare: 89.000E (TVA inclus)
Suna la 0756.132.635

Adresa

Ilfov, Corbeanca
Strada Eternității

Contact

Tel: +4 0756.132.635 
Email: sales@greenresidencecorbeanca.ro