bootstrap templates

Materiale de cea mai buna calitate

Dezvoltam un proiect de mare anvergura si avem in plan sa construim cateva sute de case numai in acest cartier. Este un motiv intemeiat ca sa realizam o strategie pe termen lung bazata pe increderea clientilor nostri. Calitatea in constructii este cea mai buna carte de vizita si este ceea ce ne recomanda si ne garanteaza vanzari accelerate acum si in viitor. Folosim tehnologii de ultima generatie si idei constructive avansate pentru a construi repede si bine si respectam toate standardele de calitate in constructii.

Suntem o companie mare si de aceea lucram cu cei mai seriosi furnizori de materiale, pentru a fi siguri ca avem garantia calitatii.

Toate etapele constructive sunt supravegheate cu maxima exigenta de proiectantii caselor, inginerii constructori, dirigintele de santier si autoritati.

Toate casele detin cartea tehnica a constructiei cu proiectele de arhitectura si proiectele de executie pentru toate instalatiile.

Ergonomie si eficienta

Studiile realizate de specialistii din domeniu au demostrat faptul ca o casa pe parter este mult mai confortabila decat o casa cu etaj. In primul rand este vorba de diferentele de temperatura intre parter si etaj si de curentii de aer care fac schimbul de caldura intre etaje. O casa pe parter asigura o temperatura mult mai uniforma.

Am ales sa facem case pe parter si pentru a asigura o intimitate sporita fiecarui locatar al cartierului. Cand stai la tine in curte esti protejat de privirile indiscrete de la etajul vecinului si te simti mult mai bine in intimitatea curtii tale.

Loturile de teren mari, de minim 500 mp fiecare, ne-au permis sa construim doar pe parter, fara sa afectam suprafata curtilor.

Iar cel mai important aspect este cel legat de insorire. Cand toti vecinii au case pe parter ai garantia ca nimeni nu iti umbreste nici curtea, dar nici casa si beneficiezi la maxim de razele calduroase si sanatoase ale soarelui, atat vara, cat si iarna.

Programează o vizionare

Rezervă-ți casa mult visată. Preț de lansare: 89.000E (TVA inclus)
Suna la 0756.132.635

Adresa

Ilfov, Corbeanca
Strada Eternității

Contact

Tel: +4 0756.132.635 
Email: sales@greenresidencecorbeanca.ro